08 June 2012

Paisley Lover

Hi all. Moga masih mengenali saya sebagai Lemonade. Semangat menulis kini kembali. Dah lama tak berkongsi kisah hidup, suka duka di sini. Dulu, di sinilah tempat meluah segala rasa. Hihi Semua gara-gara kesibukan dengan beban tugas di sekolah dan business. Alhamdulillah semua berjalan lancar dan betul-betul dapat menambahkan pendapatan disamping dapat mengekalkan kesihatan dan kecantikan diri. Cewah! 

Rasa macam banyaknya benda nak cerita. Jadi tak keruan bila jari mula memetik keyboard. Hihi Okaylah, kita cerita pasal minat terbaru saya sekarang. Im paisley lover. Saya dah ada beberapa helai square scarf paisley design yang dibeli secara online n paisley shirt. Secara tiba-tiba sukakan paisley design ni. Nampak macam HOT je. Sebab tu sekarang koleksi semakin bertambah. Agaknya la. :)


Jika dibandingkan muka pakai square scarf dengan tudung awning, nampak lagi muda bila pakai square scarf. ehehe Ni yang nak let go semua tudung awning ni. ahahaha! Anyone paisley lover macam saya kat sini? 


Im paisley lover,
Lemonade 9:20pm
8 June 2012

3 comments:

nutzy said...

Salam and hi! I'm a paisley lover too. Tau tak kat mane nak cari paisley square scarf online? Thanks

Lemonade said...

nutzy: garden paisley.

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates