17 February 2011

Saya cuma nak beritahu...

Quick update again.

Saya bukan tak nak upload my wed pics untuk korang. 
Tapi saya tak berkesempatan untuk itu.
Rumah saya tak dapat internet connection yang bagus even saya duduk kat KL dah sekarang ni.
Baik duduk kat kampung, internet laju gila. 
Saya cuma dapat on9 guna GPRS je, 3G tarak. hampeh!! 
Tension dengan kerja satu hal. Dah la hubby jauh.
Seminggu lepas semuanya dia yang buat. 
Sekarang dia takde, kena survive la walaupun sukar :'(
Nanti balik kampung bulan 3 saya upload wed pics ok.

Bye korang!! Really miss my hubby lahhh!!

7 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sabar k kawan...

Kaspersky Seller said...

Salam lemonade. tumpang lalu ye. jom shopping2 kt blog saye. jgn lupe promote kt member2 ye.tq :)

Cheap Kaspersky Online Store - Click Here!

-plz forward- :)
http://cheaper-kaspersky.blogspot.com/

prinCessLiYaNa said...

selamat pengantin baru awak,,:)

HonEyBuNNy said...

okeh2..nnti upload yer...xsabar nak tgk..ehhe

Mawar Merah said...

Tahniah n welcome to married world. huhu.

Cinta Lea Ixora said...

meh duk penang dkt sket ngn hubby ;) elis ble nk turun penang ni.. mai la penang lak skali :))

dhiera said...

hai..belum terlambat rasanya nak wish selamat pengantin baru~
btw, upload la ur weddg pic cept2 n byk2 mane taw bole dapat ilham~

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates