21 June 2011

Muslimah Couture Online Boutique!


Assalamualaikum.

Hari ni emosi dah stabil sikit. 


Ok kita teruskan dengan entry fashion pada kali ini even aku bukanlah fashionista! Pernah dengar tak Muslimah Couture Online Boutique. Kalau tak tahu, boleh klik SINI. Kat sini banyak fashion baju muslimah yang korang boleh intai-intai untuk pergi function ke dinner ke apa ke. Dan, kalau berkenan, boleh la beli. :'D

Meh aku nak sajikan sikit baju-baju yang ada di Muslimah Couture Online Boutique ni. 





Fatin Suhana pun pernah pakai baju dari butik Muslimah Couture. Jeng jeng jengggggg.. Ni sewaktu Majlis Persona Gadis Muslimah.  



Sekian, selamat malam dunia!


2 comments:

Roza Ami Nanomiya said...

lawa nyah

LEMONADE said...

bro: beli la satu kat aku. :P

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates