14 July 2011

New LiFe.. :'D

Aku ada banyaaaaaakkkkk sangat benda nak cerita n share dengan korang tapi tak tahulah nak start dari mana. Dulu pernah cakap nak story pasal wedding lah apa lahhh. Tapi hampeh je kan aku ni. Now, dah semangat semula nak update blog laju-laju. Even taklah laju mana pun sebenarnya. kihkih



p/s: Aku baru tahu apa maksud 'xoxo'. haha

14 comments:

Zura said...

ape maksud nye elis...xoxo

Fariza said...

sy xtau mksud xoxo.
hahahahha
cntiknya bj

LEMONADE said...

sis zura: xoxo means hugs n kisses. hihi

LEMONADE said...

fariza: alah biasa je baju tuu..

amaniammar said...

hype..leh tahu tajuk musik dalam blog kamu

::EIDA:: said...

psttt .. apa maksud xoxo ?? HEHE~

Kapten Atok said...

org dah kawen kan biasanya bz

nida-razak said...

hai ellis..nida here.. =) review la cpt2..ur nikah day..reception,dress..sume2 =)

LEMONADE said...

eida: hugs n kisses :))

LEMONADE said...

bro: tak jugak bro, aku x duk skali pun.. :(

LEMONADE said...

nida: sabar ye. nnti sy buat ok.

~ THALHA ~ said...

aduh. teaser nye je dah cantik..! upload lagi nak tengok. :)

Cinta Lea Ixora said...

XOXO :))

lemonade said...

sis thalha: biasa je kak..

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates