11 October 2011

Photoshoot Pra-Kelayakan Pencarian Model FAREEDA 2012

Hye korang!


Pernah dengar dengar tudung Fareeda tak? Aku ada berita baik untuk disampaikan kepada peminat-peminat Tudung Fareeda. Fareeda akan mengadakan satu sesi photoshoot pra-kelayakan pencarian model Fareeda 2012. Ha! Of course la ramai yang teruja kalau nak jadi model muslimah ni kan especially yang minat sangat dengan tudung fareeda ni. 

So, kalau korang rasa berminat nak join boleh cepat-cepat call Butik Fareeda ok. Sila Hubungi Ibu Pejabat 03-89257164 untuk membuat pendaftaran segera. Esok dah last day untuk siapa-siapa yang nak register untuk photoshoot ni.

Siapa tahu kot korang bakal jadi Model Fareeda 2012 selepas Kak Azalia Firdina(2010) n Kak Suhaili Mohamad (2011) kan.


p/s: I dah register. Saje suka-suka. hihi


6 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

dah???
semoga ko berjaya kawan...

LEMONADE said...

meniti senja: suka suki aje..

Hunny Kitty said...

apekah syarat dan kelayakkannyer??

lemonade said...

hunny: syarat2 boleh tengok fb fareeda k.

Anonymous said...

de pluang lagi nak reg?klo de pls sms no ni syah/0178798963..de kwn pempuan berminat.kulit cerah,mata bulat,muka ala2 dania daniel..

Anonymous said...

ade peluang lg tak?

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates