24 October 2011

Test Shoot Pencarian Model Fareeda N Sale Aidiladha

Assalamualaikum. 

Baru berkesempatan nak update sbb hari ni sekolah i cuti. Yahooooooo.com! :'D
Semalam i pergi test shoot Pra Kelayakan Pencarian Model Fareeda 2012 di Butik Fareeda Bandar Baru Bangi. Biasanya pergi butik beli tudung je, kali ni pergi dengan siap ber'makeup' bagai n test shoot. 

Bukan la excited sangat sebenarnya tapi saja suka-suka. Nama pun fanatic dengan Tudung Fareeda kan. I tahu ramai sangat yang join test shoot ni. Cun-cun nyata jelita pulak tu kan. Gud luck pada calon-calon yang berjaya melepasi test shoot ni ok. Kalau i tak dapat pun it's ok la. Bukan rezeki lah tu kan.


Bermula pada 1 November hingga 5 November 2011 Fareeda akan mengadakan sale sempena Aidiladha. 7 hari je lagi. Jom serbuuuuu weh!! I jamin sekali pakai tudung ni korang confirm nak pakai sentiasa n tambahkan koleksi korang. I dah aim tudung Fareeda untuk dipakai masa Raya Haji nanti. Jeng jeng jenggggg... 


2 comments:

Fariza said...

cntik. good luck.

Hunny Kitty said...

good luck!

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates