20 July 2009

:: baTik paLiNg HoT ::

Sabtu lepas sy join LADAP. Kali ni LADAP melibatkan aktiviti luar iaitu mencanting batik. Kamu tau apa itu LADAP..?? Chekgu chekgi mesti tau punye. Saya n kwn2 praktikum yg lain terpaksa join atas arahan pihak sekolah yang mahu kami terlibat dlm apa jua aktiviti yg dianjurkan oleh pihak sekolah. Never mind, walaupun cuti hujung minggu saya sering saja diganggu dgn aktiviti sekolah. Penat. Tapi sy terima sbb kalo merungut x tentu pasal kepala ni blh jadi biol. So, nk x nak ikot je la even sy sgt jeles dgn kwn2 lain yg bersenang-lenang bila weekend.

sempat lg menggedix


ni la batik yg paling HOT!
Hahaha ni la batik yg sy hasilkan sendiri. Giler tgn keras cam kayu ms mencanting batik ni. Cikgu2 lain smua buat corak bunga. Bile tengok batik saya, ade polkadot je. Ntah pape ntah. Memang x berbakat langsung. Gb sepatutnya tengok hasil kerja saya ni supaya sy tidak disuruh lukis mural. SAYA MEMANG TAK DE BAKAT DALAM SENI LUKIS!!!!!

6 comments:

Rashid said...

hahah!!!!!! buta kayu rupanya.. ops! silap, buta seni.. tengok tangan tu bukan main lagi. cantik berseni. Siap ngan peace V lagi. Tapi bila tengok lukisan tu.. adoiii rasa nak nangis je. hehe.

elis.. cuba le senyum sikit bila ambik gambar tu..

lemonade said...

rashid: tu bukan tgn sy la.. tu tgn kwn sy.
x reti nk senyum tyme mood x brape nk ok. huhu

zh-ena said...

polka dot pun tetap cantik di mata :D

lemonade said...

sis ena: btol 2 kak. bukan senang nk buat ni tau kalo xde skill.

Zura said...

minat gak mencanting batik nie...tp xde talent lah...

lemonade said...

sis zura: try la, best gile. huhu

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates