22 July 2009

:: HoMe SweeT HoMe ::

Ni la rumah sewa saya sepanjang menghabiskan sisa-sisa menuntut di Ipoh. Sangat selesa n mmg best lah dgn rumah ni. Sewa cuma rm 400/month. Kami cuma berlima tapi rumah besar gile. 4 bedrum n 3 bathrum. Dat's much better than duk berhimpit dlm rumah yg kecik. Xnk life mcam ikan sardin dlm ms setahun lebih di sini. hoho.. Dengan brg2 yg banyak gile nk mati tiap sorang. Sangat x sanggup kalo keadaan mcm tu. Let's njoy da pichas...


CBJ akan kekal di situ...



tu la owner umah ni..


tangga menuju ke bilik sauna puteri bunian..


tengok ni dlu sblm tgok dapur yg comey..hik3



ni la dapur yg comey itu.. ;-)
Moga kami selamat sepanjang berada di sini. Tak biasa duduk umah sewa lahh.. tapi sekarang kena biasakan. huhu

14 comments:

LuVidA^^ said...

wah...besarnye uma sewe.
mst besh..huhuu

lemonade said...

luvida: besh sgt2!!! hehe

::alwaniamalini:: said...

waaa cantiknye umah..macam baru je..
semoga aman dan damai tinggal di sana :D

Zura said...

besarnye umah tue...cantik plak tue...tp alangkah indah klau ianye milik sendiri kan...(tgh berangan nie)

zh-ena said...

besar nya umah sewa korang..mcm duk family plak..dapur plak lengkap plak tu

lemonade said...

amalini: agak bru la. owner ddk 7 bln je, pas2 blah.hehe mekasih

lemonade said...

sis zura: even bsr n cntik pun, kalo umah sendiri xmau umah teres. huhu

lemonade said...

sis ena: dapur 2 dh siap renovate. perkakas seme 2 kitorang yg punye. ;-)

iza iziana hasan said...

murah giler sewa umh...
bsr umh ni...
cantikkkkkkk

lemonade said...

sis ziana: mmg uamh area ipoh murah2. ni realiti tau. :-)

Rashid said...

wah comelnya umah.. depan umah dah tunjuk, dapur dah tunjuk. Tn umahpun dah tunjuk, Tangga pun dah tunjuk..pssstt!!! bilik zzz nya mana? hehe.. (gurau jer..) tentu bersepah tu..

lemonade said...

cikgu rashid: hahaha cam tau2 je xnk tunjuk sebab bersepah. hik3 blh je kalo nk tnjuk blik yg dlm keadaan sbnar. huhu nnTi kena buat n3 khas utk cikgu tntg blik puteri bunian. haha

secretname said...

wah gile..mmg best n bbaloi betul la rmh ni..kira mcm rmh sndiri la tu..hehe

lemonade said...

secretname: memang bebaloiii...

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates