05 November 2011

KEPUTUSAN PHOTOSHOOT SESI PERTAMA PERTANDINGAN MODEL FAREEDA 2012

Alhamdulillah. Hari ni ada satu berita gembira buat semua calon-calon Model Fareeda 2012 sesi pertama yang dah join photoshoot di Bangi. Semua calon melepasi tahap pertama dan layak ke peringkat yang seterusnya iaitu melalui undian Facebook dan sebahagiannya dipilih sendiri oleh pihak Fareeda. Aku siap online dalam kereta sepanjang perjalanan balik kampung hari ni semata-mata nak tengok info dari Fareeda. Hadiah sempena Aidiladha tahun ni kot. Tak sia-sia promote tudung kat FB, keluarga, kawan-kawan dan pada orang yang dikenali. Thanx pada team Fareeda.  Disebabkan ni jugak aku dapat ramai kawan-kawan baru yang mempunyai minat yang sama terhadap tudung Fareeda. Dorang pun mostly adalah calon-calon Model Fareeda 2012 same like me. :)) Even tak pernah bersua muka tapi rasa macam dah lama kenal je. 

Do support me guys untuk melayakkan diri ke semi final..! ehehee


p/s: Selama 3 hari i ada kat Endau-Rompin, Pahang sampai Isnin 7 November. Anyone yang nak COD Vco Catalyst boleh contact i ok 0194194194.  

2 comments:

Zura said...

tahniah elis...

lemonade said...

k.zura: thnx kak.

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates