01 June 2010

Perpisahan dalam Percintaan Tu SAKiT kot. (>_<)

Kebahagiaan Dalam Perpisahan – Shahir AF8

Tak perlu ucapkan sepatah kata
Kerna lantang terbaca dari muka
Kau dan daku sudah tiada
Keserasian di jiwa
Mungkin magisnya sudah hilang

Tak perlulah kita mencuba lagi
Betulkan kesilapan perhubungan ini
Bila setiap perbincangan
Menjadi perbalahan
Manakah agaknya cinta pasti

Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar di sinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur

Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama oh semakin rekah
Menimbulkan tanya, apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan..

Usah titis air mata kau tangiskan
Ku dah cukup menampung selautan
Begitu lama ku pendam
Tapi hanya berdiam
Kerna cuba menafi realiti


Ouch! Tiba-tiba terdengar lagu ni kat radio masa driving. Balik rumah terus online n download. Lagu Shahir AF8 rupanya. Maklumlah, AF kali ni aku just tengok masa first concert je, yang ade perempuan guling-guling atas stage tu. hahaha gila kental! Lepas tu tak dapat tengok dah sampai la disaat aku menaip entry ni. Shahir ni pun aku tak kenal. Mamat mana ntah. hoho! Lepas ni kenal dah la sebab aku suka lagu dia ni. Disebabkan aku tengah suka lagu ni jugalah aku tepek coding lagu ni kat blog aku ni ha... (>_<) Silalah dengar kalau tak malu. =p



5 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

die tepek sure la kene dengar...
hahahaha...
die dak saujana dulu...
;)

dayah aziz said...

best kan lagu ni...=p
nak2 pnyanyi nya encem=p

lemonade said...

ceroi: tahu. tahu =p

dayah: best gilosss. haha

arboqskii said...

ipteknik ad pesta konvo...x terlibat pun....sja blik lmbt...huu..sian kene kursus..hehe

lemonade said...

arboqgkii: tu la, kursus ntah apa2. merepek betul.otak dh ada kat kg, xde ms nk fikir psl kursus2 ni smua. hahaha

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates