12 May 2011

Butik My Couture Komen Saya!


Tak sangka. Admin Butik My Couture komen entry aku. Segan pulak rasa. Dari mana dia tahu aku buat entry tentang page Butik My Couture? Mungkin dia google kot. hihi Aku buat entry tu bukan apa, sebab aku suka dengan design dress yang ada kat butik ni. Itu saje. :'D

p/s: Weekend ni aku berada di Putrajaya. Kepada orang-orang Putrajaya or Bangi yang nak COD (cash on delivery) produk Vco Catalyst n Collagen Catalyst boleh inform saya cepat. Sebab stok Vco Catalyst batch 5 pada saya dah tak banyak. Siapa cepat dia dapat, sebelum batch 6 masuk. 

2 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tengah bulan depan aku trun putrajaya....
hahaha...

Budak Pensel said...

jual ape?

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates