19 May 2011

Perhatian Kepada Blogger!

Hye korang!

Aku nak tahu siapa yang link aku tapi aku tak link dia dalam blog buruk aku ni? Tolong beritahu ok. Sebab aku tengok ramai yang link aku tapi aku tak tepek pun link korang kat sini. Sorry. Aku tak perasan. Lagi pulak dah lama sangat aku tak renovate blog ni. Siapa yang nak exchange link pun boleh tinggalkan link kat comment ok. Aku tengah bersemangat nak renovate blog ni. 

Sekian, terima kasih n have a nice day! 

9 comments:

oh nudra said...

I follow u ;p
http://mookiecooke.blogspot.com/

Miss Sunshine said...

Jom tukar link...
http://mylovelylovelyme.blogspot.com/

Fardilla Fawzi said...

Jom follow...follow...heee

http://sundae-strawberry.blogspot.com/

bantalbucuk said...

saya.. http://bantalbucukecar.blogspot.com/ :)

~black heron~ said...

http://fantasybureau.blogspot.com/
sy folo awk =D

anis said...

lovewedges.blogspot.com

moon said...

http://lagu-lagus.blogspot.com/
sy pn follow awak..heheh

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku ade x???
hehehe...

http://www.menitisenja5876.blogspot.com

AmOy zEt said...

http://astanadianieezar.blogspot.com

follow dah lame daa,,hihih~~

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates