18 May 2011

Sewa Tudung Pengantin

Perhatian kepada awak-awak yang datang menjengah di entry ini. Tudung pengantin saya yang kaler dark purple ni telah disewakan kepada seorang pembaca blog untuk wedding beliau pada 28 Mei 2011. 


Awal Jun 2011 tudung ni akan dikembalikan kepada saya semula. Siapa-siapa antara awak yang nak sewa tudung pengantin ni boleh tunggu turn ok. Kalau awak nak sewa tudung nikah or tudung pengantin saya yang kaler turquoise n dark peach tu boleh, still available buat masa ni. Kalau nak tengok tudung pengantin kaler turquoise n dark peach boleh klik sini. 
http://sweetstoberi.blogspot.com/2011/05/tudung-pengantin-lemonade.html

Sebarang pertanyaan boleh contact saya terus 0194194194. 


7 comments:

Zura said...

waah...sewakan tudung plak elis...

lemonade said...

kak zura: drpd x buat apa2 manfaat dgn tdg2 ni baik sewakan pd yg mahu. :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku dah ilang num ko...
kire leh simpan balik la...
hahaha...

lemonade said...

MS: save aje laaa..

nurain said...

wahaha..ko memang menjadi2 meniaga.moga murah rejeki selalu bebeh!

lemonade said...

nurain: aku bosan kat sini sorang. hadap internet je la keje aku babe.

Anonymous said...

tudung dark purple ni masih available lg x utk raya ni???

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates