27 October 2009

GaDis MeLayu MeNgganas

Kamis lepas aku n clasmates join futsal competition kat institut. Kami yg memang 'kaki' futsal ni sgtlah excited nk join kan even berbayar RM15 utk satu team. Tak kisah la, sorang RM1.90 je pn. Saje la nk bg support kat budak2 junior yg baru nak naek ni kan. hihihi

Oke, nama team aku Gegurl. Agak geli bukan? kahkahkah tapi kalo kau geli aku lagi suka. *ngeeee... Dua hari team aku terguling-guling beraksi di padang hanya kerana RM1.90. Ujan pun kami redah. phewwwww....
Wallaweyyyy.... hari pertama Gegurl dh menang tau. Ini bermakna investment Rm1.90 agak berbaloi. haha team yg sepatutnya lawan dgn team kami tarik diri sbb gerun nk berbalas tendangan dgn senior Gegurl yg bajet cun. wakaka *penipuan di sini ye. sbnarnye xtau pun nape dorang tarik diri. ehehee

Then, perlawanan bermula dgn team kedua... dipendekkan cerita, Gegurl kalah. Kesimpulannya, di hari pertama, Gegurl ada kalah dan menang. Ini pic 8 ahli Gegurl yg suka mencapub. ~Ainy, Fad, Mclyn, Makcik, Syok, Ayu, me n Kak Syid.. =)


budak ni x pndai amek gmbo la..
kepala Geboy lak sesat kat Gegurl ni. sengal btl.

Kami Gegurl.. *_*

2nd day...
Gegurl berdepan dgn 3 game. Penat nk mamposss ok!! Tapi kami gagahkan jugak demi RM1.90 bak kata Eg. hikhik Kali ni, Gegurl ade yg kalah, ade yg menang n ade yg seri. Smua kami sapu. *_* So, secara keseluruhannya... Gegurl mendapat tempat ke-3. Tapi hingga ke hari ini x nampak langsung kelibat piala kemenangan. :p Sebenarnya, kitorang saje je buat2 seri n kalah tu.. sbb kesian la kn tengok bdk2 junior ni, dorang tu kecik je...*Eg kata* hehe Bagi can la sekali seumur hidup dorang menang dgn Gegurl. wawawawa...

Warming up la sangat...

rase cam kemut je berlari. huahuahua

mn bola..?? *_*

wachaaaa!!! kebabooooommmm!!

Gegurl strive 4 da best...
*** Thanx to boys E1 yg dtg support Gegurl ms 2 hari tu... korang memang best!

5 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

boys tue support sebab gegurl cun kan...
hehehehe...
bersebab...

iza iziana hasan said...

go gegirl go...
hehehehhehe

lemonade said...

meniti senja: eh, xde lah... sbb ktorang mmg rapat.. dh 4 thn blaja sama2.. *_*

ZooL Hilmi said...

Assalammualaikum... mmm... jarang zool jumpa perempuan main bola sepak.. mmm.. nampak macam best je.. mmm...main bola ni dah lama ye?

lemonade said...

zool: bukan bola sepak tp futsal.. dh lame dh main since last year.. hihi

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates