03 May 2010

Photoshoot sekitar Bandar Raya Ipoh

Aku dah pencen!! Dah pencen daripada praktikum. Tak kan ada lagi istilah praktikum sesudah ini. Yang ada cuma posting!! Yezzzzzaaa Posting!! Tadi baru je isi posting form buat kali kedua sebab yang sebelum ni tersalah form. Ada ke patut diberinya posting form KPLI. Hellooooo... kami first batch degree IPG tahu. Bukan KPLI. *Tetibe* hikhikhik beriya jek. Haish, kat mana la aku dan En. Alierostam dicampaknya nanti. Sekarang nak struggle untuk exam pulak. Dah all out untuk praktikum dengan segala kudrat, tenaga, masa, wang ratusan ringgit hanya dihabiskan untuk praktikum. Berbaloi-baloilah kalau dapat CEMERLANG nanti kan. Tak nak lah setakat KEPUJIAN je. Macam tak ada usaha kot. Apa pun InsyaAllah. Hanya Dia yang tahu menilai keikhlasan yang tersirat di hati.

Untuk meraikan hari pencen kami, aku, Mclynn, Fendi n Azam merayau-rayau di sekitar bandar raya Ipoh mencari ketenangan kononnya. Padahal sengaja mahu menghabiskan ruang waktu untuk bersiar-siar merehatkan otak yang kian tepu. Dua minggu lagi nak exam. Lepas tu cuti dua minggu. Lepas tu pergi BANDUNG lima hari!!! Yeayyyy!! Aku asyik menghitung hari nak ke sana. Menghitung duit tak pulak sebab hujung-hujung sem ni biasalah kan. Fokai kembali. So, tak ada apa yang nak dihitungkan. Bubur ayam Maggie jadi peneman sejati kembali. *wink*

Mari layan gambar gedik santai pulak. Photoshoot berlangsung di fitting room, Ipoh Parade, Kopitiam Greentown Mall n Dataran Ipoh. Tapi hanya tiga keping diupload di sini sebab aku tak kuasa nak meng'upload' secara pukal. Lagipun bukanlah shoot guna DSLR macam BudakPensel kan. Pakai camera cikai jek. heuheuheu Layannnnn...


Gedik santai di fitting room itu biasalah! Hahaha

Gedik santai di Dataran Ipoh ada macam-macam tapi di FB.

Album di FB "Aku, Kau, Kenanganku" =p


Sekian. Salam satu Malaysia.

19 comments:

eD's photography said...

wahh bestnye..hehe...
x ajak pun...
before this praktikal kat mana?

* ceria je gambar :)

lemonade said...

ed: praktikal kat sk wira jaya. yuhuuu bnyak lagi gmbr2 ceria. tapi camera x hot mcm kamu la ed. kamu ade nikon. sy dh xde apa2 lagi. dh jahanam semuanya.

ryn said...

saya dah gambaran camner nak pakai anak tudung tu. mcm awak ckp, kalau nak muncung camtu eik kena tetas kat hjg?
feel free to visit my blog
http://manzryn.blogspot.com/

ARC™ said...

fotoshut dalam toilet...i loike hahahhaha

lemonade said...

ryn: ha'ah mcm tu la. =) try la nanti.

ARC: hoho kalau toilet ok i pun loike kalau toilet hampeh nak masuk pun x lalu. hoho

ejaa said...

cun!

lemonade said...

ejaa: tq =p

Budak Pensel said...

amboi, perli kita lak ke ape..

hehe

lemonade said...

budak pensel: mn ade perli. siap link lagi tu utk up traffic blog. hahahaha

Fathiyah said...

ewah,cun la cikgu bergedix santai. hehehehe =p

lemonade said...

sis fathiyah: =)

Saiedah Syamielah said...

comel la cik lemonade,,^^, happy je muka,,memang betul2 nk lepaskan tension ni,,hehe,,=)

lemonade said...

saiedah: kuikuikui biaselah bila beban tugas menimbun jadi tension. bila m'gedik santai mcm ni ilang sikit tension. hehe

sekamar rindu said...

salam..

semua gambar2 yg cantik dan menarik..

lemonade said...

sekamar rindu: thnx bro!

Sarah Zulkefli said...

cun beb..lawala inner syria tuh..lycra ea..cantek2

lemonade said...

sarah: x lah. tu inner cotton. hehe

Anonymous said...

camner nk g FB anda????

lemonade said...

Anon: siapa anda...?

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates