29 August 2010

Sesak Nafas Aku Macam Ni.

Ah.
Minggu-minggu akhir yang sesak.
Klik new post hari-hari kot.
Bila nak menaip terus teringat Action Research.
Bila nak menaip terus teringat assignment Education.
Bila nak menaip terus teringat bahan rujukan belum google.
Bila nak menaip terus teringat pantomin belum practise.
Bila nak menaip terus teringat Ho liao Mee.
Hahahaha memang betul-betul ho liao lah.
Semua nak kena submit dalam minggu ni.
Mujurlah dua orang lecturer tuh consider sumbit after raya.
Terima kasih encik-encik sekalian.
Bermakna mungkinkah cuti raya aku juga busy dengan tugasan?
Ohoho mungkin tidak.
Cuti tu adalah masa yang sangat berkualiti untuk tidur.
Tak mungkin disia-siakan macam tu saja. haha




* Banyak benda nak cerita pasal wedding tapi later lah. Tak sempat ni.

16 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hehehe...
tdo la elis...
pas makan tdo...
pas makan tdo...
nanti kite tunggu result jew...
:)

lemonade said...

meniti senja: resultnya slim sentiasa. haha

maCy said...

bila nak fesbuking terngat semua kilija~

Nora a.k.a Aira said...

action research, my feveret subject :)

iqbalsyarie said...

Hehe..sibuknya :)
moga dgn kesibukan ini,ada ganjaran di sisi Tuhan~

Cerita terbaru di blog:"saya nak kawin dan ada anak,dan lawan Israel!!"

lemonade said...

maCy: tapi i on fb tiap masa. smbil2 google cari bahan. hehe

lemonade said...

nora: OMG. pening-pening lalat dh ni haaa.

lemonade said...

iqbal: moga-moga begitulah. :D nnti sy baca.

iqbalsyarie said...

maaf kenaran bagi link yg tak jelas.

http://iqbalsyarie.blogspot.com/2010/08/pesona-si-tudung-labuh.html

http://iqbalsyarie.blogspot.com/2010/08/saya-yang-mahu-kahwin.html

http://iqbalsyarie.blogspot.com/2010/08/anak-kesayanganku.html

semoga bermnfaat cik Lemon~selalu2 la dtg ya :)

lemonade said...

iqbal: thanks ya. nnti sy baca. =D

Syafiq Kadiran said...

selamat berjaya ngn assgmnt...hahaha

lemonade said...

syafiq : harapnya begitulah. huhu

Fathiyah said...

rileks dik
tarik nafas...
lepas.....

hehe =) good luck bebeh!

lemonade said...

kak fathiyah: baru lepas rileks ni kak, gagah bangun 1.45am bangun wat keje. hihihi

Mia-Ina said...

x sbr nk tau kisah wedding elis nie...salam ukhuwah dr kak mia..kak link ur blog ye

lemonade said...

kak mia: hye kak mia. wed prep dh buat sikit2. tak sempat lagi nak cite kat sini. hee ok, nice to be fren wif u. link u too.

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates