04 August 2010

Inilah HARTA DUNIA paling berharga pemberian MAK.


I'm happy to the MAX~!!! Nak tahu sebab apa? Sebabnya semalam 3 Ogos 2010 bersamaan 22 Syaaban, ada satu lagi harta dunia bewarna Pink yang aku terima. Jeng jeng jenggggggggg....~!!!


♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥


sengaja di'BLUR'kan pic ni.

Ha! Ni la harta aku yang paling berharga pemberian mak setakat ini. A million thanx to mak tercinta. Keluaran pertama di Mersing ni katanya. Haih. Suka! Makin bertambah la koleksi harta Pink aku nampaknya. Tak sabar nak balik jumpa harta dunia yang satu ni. Tak sabar nak tunggu cuti raya! Lebih kurang sebulan lagi baru boleh jumpa harta pink ni. Kalau nak baca rentetan macam mana mak aku boleh bagi harta pink ni, boleh klik sini.

Sengaja aku 'blur' kan gambar tu sebab aku pun belum dapat tengok yang betul-betul punya kat rumah tu. Nanti dah tengok depan mata, boleh la tunjuk pada korang. Dah ada plan untuk make over harta ni sebenarnya. Tapi tunggu la dulu, sikit-sikit boleh la. Banyak lagi perkara masa depan yang lebih penting. Jangan tamak ok. Nanti satu apa pun tak dapat. Step by step lah kan. Lebih selamat.




* boleh say gudbye to Perodua Kembara sebulan lagi. hikhik



24 comments:

azam aziz said...

Congrat... :)

lemonade said...

azam: hehe senyap2 tau zam. jgn bising2.

::alwaniamalini:: said...

wahhhh..syoknyeeeeee...tukar ngn cik bibab saye ni nak? hihihi

AiSyAh HuMaIrAh said...

Wah, bestnya ♥ ♥ ♥
Boleh bwk aku jalan2 nnt

lemonade said...

wani: tanaklah. nk si pinky. haha

lemonade said...

tikah: boleh2. tade hal lah. =)

arboqskii said...

uiyo...bestnye ....hehe

lemonade said...

arboqskii: best. best. dan bersyukur. =)

..::..ein..::.. said...

wahhh..untung nye...mak beli kan ye...kamu untung sgt2...jauh lg perjalanan ein utk bli kete tu..simpanan br ade suku..nak buat d/payment tinggi sikit..

lemonade said...

ein: syukur. hehe =) takpe, nnti turn kamu akan smpai jugak.

BIDUD said...

wahh..beruntungnya dpt myvi percuma..hahaha

lemonade said...

bidud: ye ke myvi. tu kete mainan lah. haha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ko xblurkan pon semua dah tahu...
;)

lemonade said...

meniti senja: kalau kau tau ape benda? haha

Fara said...

OMG!!!Elissssssss!!!
Saya sungguh jeles ni ok...
Nak jgkkk!!!

ryn said...

sis, nak tumpang leh?

ASaDa RyutaRo said...

pepergh.. kaler pink lak tu.. bukan yg limited edition punya ke? hihi =P

yg takleh tahan, belum tengok dah siap2 pasang niat nak make over. hahaha

lemonade said...

fara: hahaha sabau2. farah kan dh keje. dh ade 'harta' sendiri punya. sy xde pun lagi.. hihi

lemonade said...

sis ryn: boleh2. anytime. anywhere. hehe

lemonade said...

asada: iye la kot. hikhik

alah, biasa la. sebelum dpt lagi dh mcm2 plan dh buat. harap duet je x berapa nk mantap. ngahahaha!

Cikgu Fikri said...

Wah..........
dpt kete ru seh.
tahniah......
huhuhu.....

lemonade said...

Cikgu fikri: hehehe =)

M a W a D D a H said...

bestnye mak die bg kete kaler pink..cute gitu...;)

lemonade said...

mawaddah: MAK sy sgt memahami dri sy yg gilakan PINK. hahahaha

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates