14 December 2010

BLOGLARIAN

Sana-sini orang bercakap pasal BLOGLARIAN. Aku pun di'tag' oleh Fara. Siapa-siapa yang rajin sangat blogwalking sebelum ni meh join BLOGLARIAN pulak.  


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
1) Letak banner ni dan link kan ke http://bloglarian.blogspot.com/  
2) Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)  
3) Follow Bloglarian 
4) Tag 3 orang atau lebih rakan 
5) Sila beritahu rakan yang anda Tag memalui comment 
6) Tinggalkan link post anda dan Nama Blog Anda di SINI 
7) Peserta akan di listkan ke dalam BlogLarian mengikut turutan..  
8) Tiada tarikh tutup buat masa ini  Mudah je kan! ^___^

SLOGAN:
Saya suka berblogwalking kerana saya dapat banyak info daripada pelbagai genre blog.

Aku nak tag :
Ceroi
Koyien
Lemon

6 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xyah tag aku...
hahahaha...

lemonade said...

meniti senja: nape lak? sengal la ko ni

luvira said...

cantek!!

lemonade said...

luvira: apa yg cantik beb?

fara said...

Thanks sbb wat dear ;)

lemonade said...

fara: welcome! :)

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates