05 January 2011

Kad Jemputan Perkahwinan Lemonade

28 days to go!! Dengan ini, saya menjemput rakan-rakan bloggers, readers, silent readers especially Kak Shid untuk hadir ke majlis perkahwinan saya yang akan berlangsung pada 3 Februari 2011. Nikah pada 2 Februari malam eh korang. Ni lah wedding invitation card dan bunting saya tu.

 Front page.
 Inside. 
 Map
  Back page. 
 Envelope.
Bunting

p/s: Aku tak ready, tapi buat-buat macam ready. Banyak betul syaitan dekat-dekat nak kawen ni. Dia memang suka mengganggu orang kalau nak bina masjid. Shiiuuuuhhhh!! Pergi main jauh-jauh la.. hish!

33 comments:

Lala said...

weee...! kurang dari sebulan! good luck dear. lala punyer kenduri 5hb feb pulak.hehe tumpang takot!

K.I.N.A said...

wah..comel..;)..nk dekat da..

LittleSunshine said...

korang ber2 tumpang takot..he3..plus berdebar2..insyallah nnti liza n kina plak..bulan 10..next coming =)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

setan nye setan...
g jauh2....

rose said...

wah..xlama dah..kad pun comel!semoga semuanya berjalan lancar..=)

yUmIe said...

fuyoo meriah!!tahniah2..hehe

lemonade said...

lala: owh dekat2 je date kita. :)

lemonade said...

KINA: tq :)

lemonade said...

LS: hope everything goes very well.

lemonade said...

meniti senja: pray for me.

lemonade said...

rose n yumie: thanx! :)

misz Canthek! said...

saya dijemput tak??? hahaha

lemonade said...

misz cantek: jemputla dtg...

masmOna said...

tahniah in advance awak..tandang saya 5hb tu.hhuuu..

Sharinginfoz said...

semoga semuanya berjalan lancar

::alwaniamalini:: said...

weeewitttt!!~ santek! first time tgk kad kahwin colourful macam ni. selalu bunga2 centa je ehehe.. suke. very creative and lain daripada yg lain (gile excited nih sebab 1st time tgk ahaha)..

good luck dear & persetankan setan2 itu! :D

lemonade said...

masmona : bertandang sy 4hb.. tehee

lemonade said...

sharingifoz: thanx. hope so.

lemonade said...

wani: kad tu menggambarkan tuan dia. hahaha!

syahirul said...

salam.. tahniah atas perkahwinan yang bakal berlangsung beberapa minggu lagi.. moga Allah memudahkan urusan kalian dan moga masjid yang dibina akan kekal selama2nya ke syurga insyaAllah.. jadilah wanita solehah dan moga suamimu dapat mendidik dan membimbingmu dengan agama.. sama2 jaga iman dalam diri moga syurga buat kamu semua.. amin..

kepak kepak gebum gebum.. hehehe..

lemonade said...

syah: thanx. berdoalah, moga apa yg kamu nk akan jadi kenyataan.

fara said...

banner tu cun seyh! :)

lemonade said...

fara: amik la kalau nak. hihi

nurain said...

balik la lalink..demi u..haha.kan tgah coti raye cine..

lemonade said...

ain: tahu xpe.. haha nnti aku anta kad k.

anaztasias aira said...

dear, NORA AIRA. NO. 5, LORONG IM 14/25 TAMAN MAHKOTA PERDANA 25200 KUANTAN PAHANG.. nanti dah ambik padam yer entry ni hehe :)

anne said...

Salam..
Nice card,..
boleh tak nak tau awak tempah card ni kat mane...?
saya terpesona lah..
Anyway, tahniah ye...

HonEyBuNNy said...

wah..tahniah...;_)

h e r n y z a r said...

x sabar nk tgu card dari elis... klu real msti nmpk lg sweet kan... XOXO~!

lemonade said...

anne: email me at sweetstoberi@gmail.com

lemonade said...

honey: :)

lemonade said...

sis sarah: tp hati tidak....

ThE kOpi suSU said...

chantek banting...suke2...

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates