17 February 2010

Jom Terjah Entry Laju-laju...~!!!

Ini adalah entry laju-laju. hohoho... Sempat update even esok nak kena observe. Guys, please pray me. Esok first time obeservation untuk praktikum kali ni. See, atas tilam aku penuh dengan buku-buku. Semangat~!! Hahahaha

Saje nak tunjuk gambar makanan dan muka aku bersama anak buah terHEBAT. Rindu kat budak-budak ni. Dah la CNY tak dapat jumpa. Bila jumpa keje nak bergaduh je, bila x jumpa asyik teringat pulak....ehehee (",) Weekend yang lalu sekali lagi aku pegi mencekik kat Black Canyon. Tuuu... kat atas tuuu... mabeles!!



Sekian...~

15 comments:

..::..ein..::.. said...

wah..busy nye dia...cian nye xleh blk ye cuti aritu..xpe la...jgn sedih2...

makanan tu...ngeee...cam sedap je....lapo T____T

lemonade said...

ein: busy ya amat sgt, tp msh punya ms nk skodeng blog. hahaha yup, sedap gilosss... =)

Fathiyah said...

akak blm penah terjah black canyon.harus cuba nih.hehe.comel anak buah kamu ;)

lemonade said...

kak fathiyah: WAJIB terjah kak, enak bangat! comel tp nakal ya amat dan bermulot laser. hikhik

min said...

god luck dear :)

Zura said...

ala tomey nye...

lemonade said...

min n sis zura: thanks =)

zh-ena said...

gud luck :D

lemonade said...

sis ena: thanks kak =)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

itu name nye jauh bau bunga...
dekat bahu najis...
hehehehe...

lemonade said...

meniti senja: hahahaha x pernah dengar lagi perumpamaan mcm ni.

~ نورحياتي ~ said...

good luck!! :)

lemonade said...

hayati: tq ;>

noor afzan said...

review sikit pasal black canyon..
kat mana beb?

lemonade said...

noor afzan: ouh, yg i pegi ni kat Jusco Ipoh. =)

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates