15 February 2010

Orang gila yang bengong macam bangang...!!!


Semalam, aku ke kedai makan.

Trauma.
Fobia dah nak pergi situ.
Ada orang gila nak baling kerusi kat aku.
Serious shit takot gile masa tu.
Macam bangang.
Kurang ajar punya orang gila.
Nampak normal, tapi mental rupanya.
Dah tau gila tu pergilah pusat sakit jiwa.
Berlagak plak macam orang normal.
Eeee, geram betul aku!
Bodoh punya orang gila.
Bongok!
Bongok!
Bongok!

Amik kau!!





p/s: Orang gila tu ada di kawasan Medan Gopeng, Ipoh.

29 comments:

CheQ PP JoY said...

hehe..
nk wat cmne...
xdek lg org gila y ngaku gila..
sabar la ye..
ehh
lgu ape kt page awk ni?
mcm sdp plak..
hit me back k..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hehehehe...
mental???
hahahaha...

lemonade said...

cheq pp: pengalaman pahit. x pernah lagi kena mcm ni. hmm, ni lagi second civil, tajuk dia aku kau dan kenanganku. =)

meniti senja: hmm, saket mental la tu. smpai skarang pn aku asyik teringat je.

Rashid said...

hehe..

Bukan senang tau nak jumpa dan bersua ngan orang cam tu..

Elis, kira beruntung tuu..

min said...

huhuuu
u sabar..sabar

GhOsToNe said...

sabo2!

dah name nyew owg giler..

hehehe!

lemonade said...

CR: ish3, x jumpa pun xpe. xde rugi ape2 ckgu.

lemonade said...

min: bukan ape min, tekejut gile masa tu. takot.

lemonade said...

ghostone: tp x nmpak dia mcm gila. nmpak normal. haihhh.. harap x jumpa dia lagi dah.

aieOreo said...

biasela tuh cik lemonade..
sekarang nih dunia tunggang tebalik..
orang gila nampak normal..
yang normal nampak gila..
tak pecaya tgk mat2 rempit tuh..
hehe XD

lemonade said...

Oreo: ntahla, sy x buat salah apa2 pun kat dia. x pasal2 nk baling kerusi. ish3.

maCy said...

nape tak maen kejar2 dgn die?? huhu

lemonade said...

maCy: mmg lari pon, tp mujur dia x kejar. eee, ngeri2.

hans said...

hahahaha
biar betul
menakutkan kut
hahaha
kalau aku pun trauma

lemonade said...

hans: tau xpe... siyes takot gila. smpai skrng pun terbayang-bayang lagi.

zaza said...

best kan dpt pengalaman cenggini? hahha

lemonade said...

zaza: best lah sangat...

angah iza said...

nasib bek dia x balik kerusi tu tol2 kat elis.
kalo x,berbelon kepala :P

Muka elis mcm awek lama dia kot..
dia frust bercinta sampai jadi gila :)

beautiful_rose said...

mmg 1 pengalaman y mengerikan.
tingat mse aku from 3 dlu
pnh kne kejar dgn org gila y x
berpakaian seurat benang pon.
nak lari rse mcm x cukup tanah
dan itu larian aku y terpantas rsenye.

Cahaya said...

wah...akak sangat takut klu nampak org xbrape betul kat tepi2 jalan.. rasa takut sgt nk jalan dekat2... Mujur le awak x ape2 kn..

lemonade said...

sis iza: sy jalan belakang dia. dia duduk kat kedai makan tu mcm org normal je. bila dia pandg sy terus mcm nk marah, angkat kusi x pasal2. ngeri2.

lemonade said...

beatuful rose: ni lah 1st time aku kena mcm ni. mujur dia x kejar je ms tu. tp aku tetap lari.

lemonade said...

cahaya: kak, masalahnye org ni nmpak ok. mcm org normal yg lain. tp dia nmpak sy je terus dia mcm nk marah. haihh.. hari yg malanglah hr tu.

ciEk NiENa said...

ishh,... menakowtkan betoi diorang ni,... sya dulo pom penah d kejar owg kurang siuman nie,, haha.. pai tercabut kasot lari.. haha~

cik tika said...

huish. bahaya gak nih.
da lah selalu pegi medan gopeng.

en.alierostam said...

uuu..garangnye
observe eh minggu depan
selamat berjaya

lemonade said...

en.alierostam: bukan mggu depan. esok dah. ahahaha tp dgn guru pembimbing. mggu depan bru dgn lecturer.hehe

lemonade said...

cik niena: tau xpe... tu lagi ngeri. hahaha ni mujurlah dia tenung je. tp yg angkat kerusi yg x tahan tu. xleh blah.

lemonade said...

cik tika: be careful. hahaha kat kedai makan belakang tu.

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates