08 April 2011

Bcoz I'm Stokist Catalyst n Beauty Consultant Mary Kay

Link blog bizz saya: 

Untuk customer yang order VCO Softgel postage akan dibuat pada hari ini, esok dan Isnin.
Pasal VCO dan produk Catalyst yang lain serta Mary Kay saya akan update di blog baru selepas ni. http://lemonadecatalystandbizz.blogspot.com

Blog ni sebagai blog peribadi macam dulu-dulu lah. Tak best pulak bila campur adukkan personal blog dengan bisnes. Cewahhh! HAHA Tapi nak selit jugak kalau ada apa-apa yang best pasal produk kat sweetstoberi ni.

4 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

promote2...

Lemonade said...

yihaaaaaaa!

Ayu Hashim said...

sejak bila jadi beauty consultant pulak nie?? tahniah dear.. xmoh jd bizz partner akak ke?? ehehheheee

lemonade said...

k.ayu: dh 2 bulan sis..

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates