10 March 2009

assignment oh assignment..

Saya bosannn!! keje banyak!! saye nk pg bercuti lagi.. mcm dlm gmbar kat atas ni! Ade sape2 mau temankan saya ke Sabah pulak tak? (^_~)

Esok ade sukaneka! Yeay! Xcited gile nk main ni. Actly sukaneka ni sebagai projek PJ utk sem ni. WAJIB la buat kan. Buat sesame classmate n lecturer PJ yg ngaja je. Group aku organize acara belon terbang! Uyyooo.. best ooo main ni. Nampak simple tp happening bangat bile dh start membaling belon yg berisi air tuh. Tapi even best cane pun, group aku x masuk la dlm acara ni sbb kitorang yg organize. Group lain punya acara ktorang masuk.

Pagi tadi ade rehearsal utk sukaneka ni. Just setting tempat n try main sikit2 je. Setiap group kene sediakan satu hamper. Maksudnya, setiap kumpulan yg kalah or menang akan dapat hamper tu. Fair ryte? Ha, ni hamper group aku. Nampak gedix gitu ade kepala toyol seketul dengan rambut berjurai ala2 rock uuu.. wakaka aku punye idea la ni suh mclynn n makcik letak kepala toyol ni kat atas tu. Group mana la yg dapat hamper kepala toyol ktorang ni esok. Hihi



Sonot-sonot juga asement blambak lagi tak buat ni oii.. lagi 4 hari je nk submit. Adoyaii… mujur jugak ade lec yg berhati murni bagi submit after skul oliday ni. Sintaksis oh sintaksis… kamu tersangat lah rumit bagiku. PJ, Moral n Morfologi... kamu pon sama lahhhhhh!!! Buat jiwaku KUSUT MASAI seperti gmbar ini..


8 comments:

Rashid said...

salam lemonade..
hahhhahh tak sangka minat toyol berambu ek..
Tengok tuu apa tuuu bersepah semacam jer. Cepat kemaskan.. adehh habis jiwa tak kacau camana galau bersepah je bilik tuu..

(gurau jer.. tengok sekali imbas macam bersepah je..tapi bila sy perhatikan betul-betul apa yg ada atas meja tuu.. kira okeylah kemas rupanya..)

Lemonade.. selamat selesaikan tugasan k.. kuatkan semangat tu!!

zh-ena said...

BYK NYA BRG DLM BLK..BG LA ENA TEMAN KAN LEMONADE G SANA, CUTI2 M'SIA :D

lemonade said...

rashid : cikgu kata bilik tu ok? saya yg alami sendiri ni pun serabut tau tengok keadaan camtu. haha sbnarnya, gmbar ni ms sy nk kene kosongkan blik. brg2 blum packing lg, sbb tu la berspeah. hihi

lemonade said...

sis ena : blik sy memang bnyak barang. dh la blik kecik. almaklumla, hostel ni dh jd umah pertama sy.kui3 gmbr tu ms sy pg sarawak last year.. rs cam nk g sabah plak, nk borong kristal bebanyak. muahahaha

Lumut Pagi said...

Selamat ber'assignment'...belajar rajin-rajin..
:)

nurain said...

huarrggghhh~

bilek ke tu?

lemonade said...

lumut pagi : insyaAllah, vitamin 'M' terlebih sudah.. kui3

lemonade said...

nurain : iye, tu blik saye. ops! itu bukan keadaan realiti pd masa sekarang ye. tu blik BO4 sy, tyme tu tengah packing brg sbb nk pindah blik, sbb tu bersepah. ~ngeee..

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates