05 March 2009

La la la la la la....

Saye dh abes clas.. jap lagi kul 230pm me n chot nak g wat savings lagi..


Saye buat ini....



Moga2 saye dpt jadi seperti ini... hehe



Malam nanti aku n classmate sume nak g celebrate bufday Ayu, Azam and Bazlin kat Western Food Restaurant Tambun. Hepi belated bufday utk kamu bertiga!!!

^_^ Tak sabar nak main futsal mlm esok!!! Yippiii!! ^_^

12 comments:

Ajwin Ajeera said...

nk ikut main futsal bole?
hehe

lemonade said...

awyn : bole sgt. jom ar trun ipoh esok.

zh-ena said...

huhuhuhu tak pernah pun main futsal

lemonade said...

sis ena : try ar kak, best giler..

iza iziana hasan said...

mesti makan kek kan?
adus.......nakkkk

nurain said...

hoyeh2..nnt dpt hadiah tu jgan lupe org kampong..
kihkih

men futsal..yeay!

Rashid said...

Salam lemonade..
Restauran tambun? kat PLAW, perak ke tuu.. adehh camana ngan limau tambun? menjadi tak skrg ni..

Main futsal??? nak tengok bolehke?? ahahhh..(mesti ada yg tergolek sana sini.. adehh tak sanggup rasa nak tengok.. cancel!!)

lemonade said...

sis ziana; ofcoss la ade cake.. dh abes pun. hehe pastu makan chicken chop. yummy!

lemonade said...

nurain : haha doa2 la dpt hadiah tu ye. kui3 brangan serah..

lemonade said...

rashid : PLAW tu ape ek cikgu? huhu saye menumpang je kat perak ni tak bape nak tau sngt. kalo nk tengok dtg la ipoh esok.

Rashid said...

PLAW tu.. Pusat Latihan Askar Wataniah..

adehh lain kali kalau ada masa dan ruang.. nak juga tengok..

lemonade said...

rashid : dtg la kalo diizinkan. pasti terpegun tengok kemeriahan gelanggang futsal bila kaum pompuan yg x bpe nk hebat ni main. haha ktorng ni gelak je yg lebih kalo dh main.

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates