28 April 2009

Aksi FuTsaL Cikgu Cekgi

Team aku menang mlm tadi dengan 14-10 menewaskan team maths. Finally, kekalahan dgn IPBA ditebus kembali dengan kemenangan yang dicapai smalam. Hihi bukan nk bangga la kan, cuma… sepanjang kitorang menceburkan diri dalam futsal ni, x penah lagi kitorang tertewas dgn team maths. Setiap perlawanan mesti kitorang yg menang. Siyes x tipuuu.. Tapi nmpak dorang cam dh ade improvement dlm game ni ms main semalam. So, perlawanan agak sengit ar tapi pape pun team saya tetap menang jugak. Abes sakit2 seluruh badan. Tapi.. Futsal punye pasal sy xkesah.

Saksikan aksi lincah+gedix kami ketika sebelum, semasa dan selepas perlawanan futsal malam tadi.

otw to Extreme Park

sebelum perlawanan bermula...


baru nak start main..

rest jap...

team saya...


pic saya bnyak nmpak blakang jer..


sempat lagi mencapub..


hebat tak kami..??? ehehe...


8 comments:

SiS-lin said...

wah teror betul la...boleh kurus tau lemonade...

lemonade said...

sis lin: sy memang krus pon sis..ehehe kalo gmok, sy xkan larat nk main futsal ni. kih3

~ Hariza Akmar ~ said...

uish..apsal padang dia nmpak sgt2 besar than biasa ek?semput jugak la nak lari ni..

lemonade said...

hariza: x semput mn pun sebab dh biase. da real gelanggang futsal la ni.. extreme park punye gelanggang paling besh!!

Rashid said...

lemonade

alaa mana pic yang terbang tergolek terlentang tertiarap.. pic itulah baru real.. mustahil takde ni.. hahah!!!!

lemonade said...

rashid: xde pic mcm tu yg sempat di'snap'. haha

ije said...

terror ah!! ije tak penah try main futsal. xde geng. semua bajet ayu. hampeh tol~ haha

lemonade said...

ije: not bad la..hehe create la team. then, trun la ipoh. blh lawan futsal. kui3

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates