08 April 2009

AwaRd Fr0m Sis DaNia


1. Kenapa korang ske jenguk Awandanya's Blog??

>> sbb suke bace lahh... colorful...

2.Ape yang paling menarik perhatian korang ttg blog Awandanya??

>> design blog kot..

3.Kenapa korang ske berkawan dgn author Awandanya's Blog??

>> sis dania BEST!!!

4.Berikan 3 perkataan yg korang describe ttg diri aku...(sejujur-jujurnya)..

>> suke menggedix sm mcm saye..~ngee..

2 comments:

Rashid said...

ooo suka gedik rupanya.. haahhahh.. tumpang gedik juga bolehke?

psstttt!!! maaf tanya sikit, apa sebenarnya makna gedik ni. selalu sangat saya baca perkataan gedik ni? hehe

lemonade said...

cikgu rashid: haha bole saje.. hmm, gedix..??
gedik ni lebih kurang cam ngade2 la...:)
kalo nak tau maksud yang lbh tepat sila rujuk Kamus Dewan Edisi terkini ye cikgu. hik3

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates