19 April 2009

Berakhir sudah...

Aku kat kuantan sekarang. Balik semata-mata mau tengok adik aku. Esok pagi bertolak pulang ke ipoh semula. Anis dah kuar wad masa aku sampai hari tu. Seme ada kat umah kak ngah aku. Agak besar la torehan kat kepala dia. Dari atas kepala hingga ke pelipis. Ngeri gak aku tengok. Dia ok cuma LAMBAT ckit la nk kunyah food, cakap pun slow je..jalan pun slow jugak.. selasa ni dia kena pi Specialist smule sebab nk bukak jahitan. Pergghh…aku dapat bayangkan kesakitannya nanti esp jahitan kat pelipis tu. Tapi biarlah, harap2 semuanya ok pasni. Pasal darah beku yang x habes dibuang tu, kena tunggu latest report dr Specialist. Hari tu doc cakap kena transfer HKL sebab member doc tu bleh tolong setelkan. Ape2 je la doc...
Finally, jumaat lepas berakhirlah praktikum yang pertama di SKP. Sedih plak nk tinggalkan sekolah ni. Rasa malas dh nak p blaja semula. Nak keje, nak jadi cikgu sangat dah ni. Malas dh nk hadap buku, assignment, examination. Oh, sungguh menyesakkan kepala segalanya. Last observation aku pada hari jumaat lepas jugak... aku dinilai oleh pensyarah bersama guru pembimbing. Malas mau cerita apa yang berlaku ketika observation itu. Apa yang penting, kerjasama! Eh, bukan. Haha apa yang penting penilaian saya untuk praktikum yang pertama dah berakhir. Lega x tau nk xplain cane kat korang walaupun semuanya ‘biasa-biasa saje’. Lepas sudah satu bebanan yang maha hebat untuk semester ni.

** Doakan aku selamat sampai sepanjang perjalanan menuju destinasi esok…

4 comments:

jane said...

syukur anis dah okay....! alhamdulillah.

~ Hariza Akmar ~ said...

alhamdulillah..
hope anis kembali sihat macam biasa pasni..

zh-ena said...

alhamdulillah

mOhD^.^rAz said...

Ahamdulillah adik u ok..
praktikal pun dah abis kan..
saya nie la....
ada lg sbulan lebih..
orait la..
xyah ngadap lecturer sangat..
main ngan students lg besh..

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates