19 April 2010

Aksi 3 sekawan bermain go-kart yang K.A.C.A.K. Ohhh HEBAT..!!


Last week kan tak jadi main go-kart. Weekend ni plan kitorang menjadi juga akhirnya. Tapi sayang, kami pergi cuma bertiga bukan berlima. Tak mengapalah, masing-masing punya urusan sendiri. Lain kali boleh pergi lagi andai diizinkan. Nak dijadikan cerita, tiga sekawan ini sangatlah happening tak terkata bila dapat main go-kart. Rasa macam litar tu kami yang punya. Lagipun tak ada sesiapa lagi yang datang seawal itu kecuali kami. Jadi tak ada masalah untuk kami mengHISTERIAkan diri sewaktu aksi-aksi drift yang kami lakukan itu berlangsung. haha! Enjoy. Memang enjoy. Hilang segala beban di benak fikiran buat seketika.

Walaupun seronok beraksi di litar, tapi disebabkan masalah tekanan darah rendah yang aku alami membuatkan aku pening on the spot bila masuk second round. Tapi tetap berlagak nak berlumba. hah! Pening ohhh. Dah la litar kat situ tak rata. Ada lubang-lubang. Bergegar tak pasal-pasal pankreas aku. Tapi tak apa, wa redah jugak demi RM20 yang wa dah laburkan. Tapi memang besttttt. Der! Kalau lu yang tak pernah main go-kart pergilah try. (tiba-tiba jadi ganas). Kalau tak percaya tengoklah gambar-gambar tiga sekawan yang poyo yoppo ni.



Dalam hati kami ada T.A.M.A.N (~_*)




Kau tengok siapa kat depan sekali? haha

Eh, dia pulak kat depan.

Pompuan helmet hitam tu sangat skema ohh. haha

Tengok. Beriya dia tutup muka bagai macam nak merempit haram.

Geng dugongss jugak yang selamber...


Tak lama pun kami main. Tak sampai setengah jam untuk 6 laps. Then kami ke Jusco. Jalan-jalan cari jantan. Eh, bukan! Bukan! Jalan-jalan untuk hilangkan bosanlah. Tujuan utama mahu menonton Semerah Cinta Stiletto. Itu sahaja. Tidak ada melencong niat untuk bershopping seperti kebiasaan dulu. Ohh. Dalam kepala aku hanya ada Bandung. Bandung. Bandung. Mahu shopping di sana dua bulan lagi. Itu kan lebih enak. =) Hmmm, baiklah berbalik pada Semerah Cinta Stiletto. Cerita ni biasa je kot. Ada lawak-lawak sengal. Ada konflik keluarga. Ada kisah cinta. Ada part cinta terhalang. Ada part korang tengok sendirilah. hehehe Malas aku nak cerita lebih-lebih. Then, kami melakarkan kenangan di atas bumbung Jusco sebagai kenang-kenangan kami di tahun-tahun akan datang. Hanya ada masa lebih kurang 6 bulan sahaja lagi untuk bersama... =(












Sekian saja dari saya 'lemonade' melaporkan kisah gadis litar di Extreme Park Ipoh.

13 comments:

Sarah Zulkefli said...

idop go kart and idop ipoh!!!!
yeah

angah iza said...

jeles nye dia naik go kart tu ....
:(

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

cian kawan ko melayan ko yg sengal nie...
hahahaha...

rizal jabai said...

beshnyerrr nnt leh la drifft same ea..hee

~ thalhazlin ~ said...

bestnya!

lemonade said...

sarah: uyeahhh!! uyeahhh!! hidup semuanya. kehkeh

lemonade said...

sis iza: jom la join sis next time. =)

lemonade said...

meniti senja: sengal2 aku pon ko ajak aku drift. cisss!

lemonade said...

rizal: boleh2. set masa n tmpt. hikhik

lemonade said...

sis thalhazlin: sgt bestttttt. =)

deqyalalink said...

bestnya men go kart..adekah perasaan tersebut sama seprti bermain go kart di litar kecik genting highland? oohh mahu mahu

lemonade said...

deqya: bestttt maen go kart. tp x pernah pegi gentg hgland pn maka xboleh nk jwb soalan itu. hahaha

mrs azmil said...

wah nk p bandung ke...nak ikut boleeeyh??? tk pon nak kirim heeee....dh book awal ye? book ritu dpt brape price flite?

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates