26 April 2010

Cotton Inner Syria RM10 only!!


COTTON INNER SYRIA RM10 ONLY....!!!!

Inner ni memang best. Terletak je bila pakai dengan shawl. Limited stock. Korang boleh request nak kaler apa kalau stock still available. I upload sikit je dulu, kalau ada sambutan boleh upload color lain pulak. Yang tak diupload ada BLACK color, WHITE, DARK BLUE, CHOC, DARK CHOC, CREAM dan macam-macam lagi.. Untuk tempahan dan pertanyaan boleh email miss lemonade: sweetstoberi@gmail.com Email akan dibalas dalam masa 24 hours. Serious buyer only ok.

Condition : NEW
Material : 100% COTTON ( Soft & Smooth )


Dark purple

SOLD OUT!!

Shocking pink

SOLD OUT!!


Maroon

SOLD OUT!!


Contoh inner yang ditetas supaya pemakaian lebih cun!

Kalau korang nak tahu, untuk nampakkan inner ni muncung sikit dibahagian atas tudung korang kena tetas sikit jahitan dia macam ni. So, tak de la inner tu melekap bulat je kat muka. Sila la try kalau nak tengok hasilnya.


Sebarang pertanyaan boleh email saya ok.



6 comments:

deqyalalink said...

wahh dah jadi penjual.. !! taniah kepade sahabat on9 kuu :)

lemonade said...

deqya: hahaha tolong kawan-kawan je. =p

ryn said...

hai... boleh demo tak cara2 nak pakai shawl guna inner ni... berminat nak mencuba

lemonade said...

ryn: insyaAllah... akan diusahakan.

mysarah said...

kos penghantaran macam mana?

lemonade said...

mysarah: kos penghantaran pos express RM 4.00 and above (depends on size and quantity)... kalau pos laju 1-4 pieces = RM6

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates