06 April 2010

Saksikan aksi lasak saya di Litar Go-Kart Tambun.

*credit to google.


Korang!! Weekend ni aku n housemates mahu berlibur. Mahu berlumba di litar Go-kart Extreme Park Ipoh. Dah lama tak spend time sama-sama macam dulu. Dulu kan gila futsal. Then, sekarang masing-masing busy dengan tugas. Weekend ni apa pun, mesti kena jadi jugak lumba di litar. Ada readers yang mahu join kami...? hahaha *kami gadis ayu tapi kami sukakan sesuatu yang baru dan mencabar even kami sebenarnya penakut hantu. hikhikhik



* Mari saksikan kami di litar weekend ni. =)

13 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ayu ke???
hahahaha...

lemonade said...

meniti senja: agak la.. hahahaha

Syafiq Kadiran said...

nak ikot nak ikot....
cam best je men go-kart ni...

lemonade said...

syafiq: jom la kalau mahu. best wooooo.. =)

CikLilyPutih said...

seronok main go-kart nie, k lily penah main kat Sepang International Track lagi. lagi mencabar

ASaDa RyutaRo said...

wah! kamOo sungguh lasak.

err.. tp ayu ke? lalala~

heee~ jgn marah ea.

lemonade said...

ciklily: wah! bestnya! harus ke litar sepang jugak ni. hahaha

lemonade said...

asada: agak ar... =p pakai baju kurung ayu kot.

Rashid said...

wah!! seronok tu. Cepat elis.. daftar nama saya juga. hehe

Dah bayangkan saya kalahkan elis..

lemonade said...

CR: hahahaha turun ipoh la CR. kita tengok sape menang sape kalah. =p

eD's photography said...

extreme park tu kat ne eh....huhu..teringin nak tgk..lagipun i kat ipoh..
kalau sabtu x dpt la..
ade job

lemonade said...

ed: extreme park kat tambun. lost world tau x? dekat dgn lost world je. kitorang pergi hr ahad.

akey87 said...

fuyoohhhhh...go-kart tu...jan laju sgt eyhh...

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates