03 April 2010

HaTi Dia MaTi..!!

Saya fikir saya dah cakap 'straight to the point'
Rupanya saya berkias.
Saya fikir dia mengerti.
Rupanya tidak.
Saya fikir dia cuba untuk memahami.
Rupanya langsung tiada erti.
Saya fikir dia pandai baca hati.
Rupanya hati dia mati.



Malang betul saya. (=_=)

23 comments:

ARC™ said...

hoh ni soal hati ni. Rugi gile si dia tu

deqyalalink said...

hohoo..cakap teghang teghang...nanti kite yg melepas rugi woo :) wah dah ade lagu lah blog ni :)

lemonade said...

ARC: soal hati. x bisa di mengerti. hmmm.

lemonade said...

deqya: dh lm dh ada lagu ni.

Fathiyah said...

hmmmm
kalo si dia ini lelaki, kamu harus terus terang. terang seterang terangnya. hehe.

maCy said...

soalnya hati~
isk jewang la kak elis ni..hihi

~ckp stret je.. maCy jenis mcm 2..
tp klo laki ni kdg2 stret pn xphm...
jiwe xsnsitif lgsg pn paya jgk..huhu

lemonade said...

kak fathi: dh malas kot.

lemonade said...

maCy: hmm, dunia.. dunia..

ejaa said...

erk......kisah cinta ke ni.huhuu sape laki tu:p

min said...

laling be cool ok
kamu mst kuat
:)

NahWaL said...

hey there lemonade,. take it easy ya :)

lemonade said...

ejaa: soal hati je..

lemonade said...

min: baik. tp x sekuat yg disangka.

lemonade said...

sis nahwal: insyaAllah. =)

Anonymous said...

did u jatuh hati wif H.I ??
sekadar bertanya.. sumimasen..
but, fighting for life k. aja! =)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hahahaha..
lebih kurang mcm cakap ngan sepender basah la...
hehehehe...

lemonade said...

anon: hahahaha..sumimasen 2 apa?? (^_^)

meniti senja: oit, ape kena mengena spender basah dgn entry aku..? sengal la ko. =p

Ashes said...
This comment has been removed by the author.
Ashes said...

soal hati ni...serah kat allah byk2...kalau hati die dah batu, mati, kayu ; kite tak dapat buat apa dah...kecuali mata hati dia terjaga semula...walau kita dah cuba bnyak kali...sabar byk2 ye.. ٩(•̮̮•)۶

p/s : salam kenal sume... ^^

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hahahaha...

lemonade said...

ashes : terima kasih ashes. salam kenal buat anda juga.

meniti senja: ko gelak nape. saket mental? haha

HARIS INDERA said...

----------------
--------------
------------------

--------------------------------
-----

lemonade said...

bro haris: ???????

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates