22 July 2010

Kau nak SLIM macam kami? Jom buat EROBIK tiap-tiap hari.

eewwww!! seksinya. haha

Esok aku ada aerobic dance perfomance sempena Bulan Kecergasan 2010.

Negeri Perak memang buat benda ni tiap-tiap tahun. Patut pun rakyat Perak sihat-sihat belaka. kehkeh

Sha la la - Just dance - Pop Yeye - Waka waka - Goyang - Poco-poco

Ini lagu yang aku dan tiga orang rakan dah praktis sejak seminggu lepas.

Side touch !!!!!!

Five, Six, Seven and eight. hahahaha

Cuak ni sebenarnya weh. Ingatkan nak buat sempoi-sempoi je. Tiba-tiba pagi tadi PK bagitahu kena buat macam program rasmi. urghhh!! huru-hara dunia mak kau. Esok kena bangun pagi-pagi sebelum azan Subuh berkumandang. Nak siap sedia mental dan fizikal sebelum terpacak atas stage. hikhikhik


Wish me luck~



12 comments:

..::..ein..::.. said...

hehehe...ape kata lemonade rakam...nak gak tgk camne kamu senamrobik....ekekeke...lbh2 lg tang poco2 tu...mesti comey kan ^_^"

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

leh ke aku praktik kan???

lemonade said...

ein: ada rakam ms praktis tp x brapa betul sgt ms tu. hahaha tp boleh la.

lemonade said...

meniti senja: boleh2. biar maintain slim ko.

Fara said...

4 orang je jadik demo kat dpn.
klo frh pon mesti dh nerbes!

gudlak elis! hehe

lemonade said...

farah: we did it!! =)

Syazwan VL said...

alo...buat kat mana nie....bole aku mengslimkan badan dan mata aku...huhuhuhu...

Fathiyah said...

nak slim jugakkkkk!!!
dah bylk lemak jahat bermaharajalela sana sini kat bdn akak.huhuhu =(

lemonade said...

syazwan: buat kat rumah everyday. jom la join. huhu

lemonade said...

kak fathiyah: mari men'slim'kan diri sblm lebih parah.. ehehe

Noor Haffizan Zali said...

macam knal je lagu smue tuyh..ehe..papepun smue da sttlekan...congrats..waka waka tuyh wat step ape?? heel touch, step touch or dancing style?? ehe

Anonymous said...

KALAU NAK KEMPES PERUT??

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates