19 July 2010

Memang SERAM Tapi...

Malam tadi aku pergi tengok cerita MANTRA. Kau dah tengok? Macam seram tapi tak sangat sebab hantu keluar kejap-kejap je. Lagipun ni bukan cerita hantu yang biasa-biasa tu. Ni cerita tentang pengamal ilmu hitam. Maka, aku yang penakut ni jadi tak berapa nak takut. Gelak lagi ada la bila tengok cerita tu. Ada part-part yang serious tapi bagi aku lawak sampai aku rasa nak berguling dalam panggung wayang tu. hahaha

Tapi tapi tapi

Ada part bogel bak hang!! Hah! Dan-dan je kau nak book tiket wayang ye! Pantang dengar yang pelik-pelik sikit terus nak pergi tengok. hoh!

Sebenarnya aku pun tak tahu cerita Mantra ni ada part Zul Handy Black berbogel tu. Boleh lulus pulak kan. Nak hayati watak pengamal ilmu hitam katanya. Haih. Tapi apa pun, ada pengajaran daripada cerita ni. Boleh ambil iktibar.. Tak takot pun masa tengok cerita ni. Bila balik rumah, terbayang-bayang kot.





* tiada komitmen untuk itu lagi...~


8 comments:

Fara said...

aritu adek ade ajak tgk gak.
tp tak sempat lg...
huhu~

lemonade said...

fara: tape. nnti free fara pegi la tgok. hihi

Rashid said...

Pengamal ilmu syaitan.. ermm. Memang sehingga kini masih ada. Rasa seriuauuuu je.. hehe

lemonade said...

CR: kalau tengok cite ni lagi seriauuuu.=)

maCy said...

ade org kate ta best.. so ragu2 na tgk~

lemonade said...

maCy: biasa2 je... mcm drama. takdelah best sgt tapi ada la pengajaran sikit.

Zura said...

cite nie xdelah takut sgt sbb psl ilmu hitam...tuelah bab 'blue' tue lulus plak...erm...jln cite tersusun n senang phm cumenye kena tgk betul2 br lagi fhm...

lemonade said...

kak zura: agreed!

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates