26 November 2010

Wedding Theme Color


Assalamualaikum. 

Sekian lama tak mencatat apa-apa di sini. Streamyx baru masuk, so tak de masalah nk update blog hari-hari. hihi Itu pun, kalau ada idea untuk menulis. Ok, hari ni nak beritahu korang tarikh wedding yang InsyaAllah dengan izin akan berlangsung pada: 

2 Februari 2011(solemnization)
3 Februari 2011 (Reception)
4 Februari 2011 (Bertandang)

Save the date guys!! hihi

 
Theme for Solemnization : Turquoise (2 February 2011)


Reception : Pink + Cream (3 Februari 2011)




Majlis Bertandang (4 Februari 2011)



Sekian saja untuk hari ni. Hari ni dah start dengan D.I.Y project yang pertama. Busy. Busy. hoho!

20 comments:

angah iza said...

warna purple tu menarik .....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku menanti...

anaztasias aira said...

website mana dpt gmbr ek? share pls =) congrats

fara said...

sume kaler2 santek! :)

cha said...

wah kaler yg sgt menarik.i pun tak decide lg nk buat kaler apa.pening huhu :/

oya said...

lawanya color...suke3

lemonade said...

sis iza: dark purple. masa nak beli baju, tgok kain terus sambar kaler pepel tu. hihi

lemonade said...

meniti senja: aku buat meja khas utk kawan2 blogger nnti. ko jgn ada hal lain plak nnti.

lemonade said...

aira: i google je kat image. x igt dh website apa.

lemonade said...

fara: kalau ada perubahan kaler pn ckit2 je la kot lari. tp so far xde. :)

lemonade said...

cha: take time. pilih mana2 warna yg berkenan di hati.

lemonade said...

Oya: suka jugakkkkkk.. haha!

ken said...

i think purple is nice :)

nurain said...

wuu..suke yang turquoise nye theme 2..nampak naik sangat~

tahniah sayam.

lemonade said...

ken: i think so.. :)

lemonade said...

nurain: suka jugakkkk.. hihi tenkiu. nnti ko dtg ye.

ciksue said...

yeay..
kita dah boleh komen
sukanya tengok theme awk..mesti comel..
sue pun tarikh lebih kurang awk..hehe
tapi,3,4,5hb..hihi
theme kita pun pink cream:)
dark purple tu cantikk..

lemonade said...

ciksue: huhu biasa je kot.. Pink tu maybe campur2 sikit kot.

AiSyAh HuMaIrAh said...

i like all the colours.. ;)

lemonade said...

tikah: tenkiu. :)

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates