30 November 2009

Hari-hari bosan bila internet connection macam tuuttt..

Dear diary....,
Dah dekat 2 minggu x update. Bukan stakat blog je, FB, FS, YM, chat dengan Gigi Besi kat gmail pun x. Internet connection cam haram~!! Ini pun guna dial-up. Tapi… x pelah, bersyukur apa yang ada.
Minggu lepas usai sudah majlis perkahwinan abg aku. Certain tempat di Pantai Timur area Klate n Ganu ada yg banjir masa tu. Mujurla Pahang yang makmur ni x banjir. Waktu majlis berlangsung cuaca agak mendung, tp cuma ujan renyai2 itu pun kejap je.. Nak tengok gambar kawen ke? Hikhik Nantilah… tunggu pic drpd photographer siap. Gambar pada aku ni bnyak ya amat tp biarlah dlu… xde mood mau update dgn connection yg sengal camni. (*_*) Hmm, tengoklah gmbar poyo yoppo ni dlu. hikhik

muka sengal x mandi, bt kacau di bilik pengantin. =p


** Aku rasa mcm nk tukar URL blog ni la.. x pun aku nk privatekn pd readers je..

19 comments:

nurain said...

wahahaha..suke kaco2 pengantin..ko bile lagi?

nurain said...

wahahaha..suke kaco2 pengantin..ko bile lagi?

cinta lea ixora said...

wahwah kamu elis.... lawan tokey nampak.. hehe

dah chat ngan my abg besi tu ke..? huhuhu...
dengki2.. hakhak..
xpela... madu pon madu la.. tapi jelesh la.. huhu..

ni abg gg besi on9...
on9 24 hours la..
before blk raye ari tu hampir setiap ari lea ym ngan die..hehe...
jgn jeles taw...huhu

Liyana said...

hm, kenapa nak privatekan

Are'Ja_(",) said...

cian ganu dan kelantan banjir..
hehe..sape abg besi eh?

::alwaniamalini:: said...

nape nak private lak cikgu :(

Fatt Chin Choy said...

eh eh comel ler dia ni
hehe

lemonade said...

nurain: aku lmbt lagi la... lepas abes blaja. hihi

lemonade said...

lea: tiap hari..?? mak oiii... gile jeless cmni~!! haha sy bru dpt chat skali je ngan dia. itu pun kejap je.. hikhik

lemonade said...

liyana: rase mcm ade manusia yg nk mengcondem jek.

lemonade said...

areja: abg besi adalah shah redza minhat. hihi

lemonade said...

Fatt Chin Choy: mn ade, biase jek. hikhik

Zura said...

oooo...suke ngaco pengantin...

Ms.Independant said...

Jgn la tutup blog ni!
Klo tuka url inform la Frh skali k!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nampak sikit air basi kat tepi bibir ko...
hahahahaha...

asis said...

wah..ade kenduri

fizamior said...

elis..nak tgk gamba!!!! hahahahaha....

lemonade said...

ms independant: insyaAllah.. xkan ttp kot. =)

meniti senja: gile menipu bro~! x nmpak langsung.

lemonade said...

fizamior: seminggu dua lagi insyaAllah akan di'upload'..hikhik

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates