08 November 2009

Ohh My Coach~!!

Tajuk entry x menahan~!! Itu skrip dlm Pisau Cukur. Mlm tadi tetibe histeria suh Nget book tiket nk tengok Pisau Cukur pasal ramai yg kata best dgn cite ni. Maka dengan itu, buat pertama kalinya layan midnite movie. Support local industry~!! yeahhh!!
Quite gud la cite ni pasal jln cite yg x berat, rilex je. Genre komedi romantik, xde konflik yg melampau. ~Olle!! Cha cha cha!! hikhik Lakonan gedik Fazura n Maya Karin mmg menjadi lah! Setuju dengan teori Bella (Maya Karin) "nk kawen lelaki kaya sbb untuk masa depan anak2"... Kontroversi. Lelaki d luar sn, tergugatkah anda dengan teori ini..? ~Panas~!! =)
Ha, mamat kat bwh ni sedang menjadi kegilaan gurls umah 16. Shah Redza Minhat sebagai Faqir si lelaki bergigi besi dlm Pisau Cukur ni sangat lah kacak orangnye. Layannn..~!!


*Alahaii... sapelah yg bertuah dapat lelaki bergigi besi ni.. (*_*)

14 comments:

ThE cOpy suSU said...

salam..sis bestkn movie nie..2 la rugi u lambat tgk....best gile..fazura menjadi gediknya...

tetibe i nk kapel gn fazura...hahaha

laki bergigi besi nie ke yg u all tergila2 kan...adus...

lemonade said...

kopisusu: nape? nsem gilakk dis guy. olle~!!

Liyana said...

dah tengok ye.cerita la sinopsis dia..

min said...

betul ke best??
alahai x sempat ag nk g tgk
bz ng exam kan huhuuu
tgk cam ensem
kuikuikuii

lemonade said...

liyana: yup dh tgok. x surprise la kalo cite sinopsis kat cni. kena pg tgok sndiri bru la syok. hikhik

min: btul min, best utk pompuan2 gedik mcm ai. ahahaha nnti pas exam pg la tgok. redza minhat 2 mmg nsem pn. cute gile dgn gigi besi dia 2.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

jodoh die pasti bertuah...
hehehehe...

lemonade said...

meniti senja: mudah-mudahan cmtu la.. hihi

Ms.Independant said...

Nak kene tgk gak ni!
Hehe

:)

zh-ena said...

senyumannya memikat hati

lemonade said...

ms independant: mmg patut tengok. hikhik

sis ena: betul2, smua la memikat tntang dia. =)

Rashid said...

salam elis

a'ahh setuju. Orang pompuan mesti cari laki yang kaya.. Yang tak kaya tu suruh dia jadi kaya dulu. hehe.

cinta lea ixora said...

owh..laki tu teramat macho and gentleman lam cite nie..suke sgt..hehe

lemonade said...

CR: ha, tengok.. cikgu rashid pn setuju dgn teori lelaki kaye ni. cayalahhh CR~!! hikhik

Lea: Betul 2 lea. dgn style yg mcm 2 mmg cair la pompuan ngn mamat ni. *_*

Anonymous said...

benciiii! dah kahwin....

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates