05 November 2009

iNi Surprise dari Dia...

Dear diary....,
Aku dpt fon baru smlm. Dia yg bagi. Surprise yg menjadi buat kali pertamanya. Ya~! Ini kali pertama. Katanya hanya simkad. Patut pun aku mcm kepelikkan ckit bile dia kata letak dlm kotak. *pelik la sbb simkad kan kecik je, y not gune envelope je kan..? ~ tp lantakkan saje lahh.. sbb hari tu dia pos sepit kuku gergasi tu pon dlm kotak. hadoiiii... unexpected plak dpt L7 sbijik. ~nway, thanx 4 dat.. *_*
L7 memang ketinggalan zaman pon, dh la spesis Motoghola, kau tau jelah kan bnyak problem smpaikan payah dh nk jumpe jenama ni sekarang. Tp ntah knp aku beriye sngt nk kan kau. Mujurlah kat GM dh xde stock fon kuno ni. Kalo x mmg aku rembat dh sebijik sblum angkat SE hr tu. Aku bukanlah pengguna fon mcm kamu-kamu smua yg cecah ribu-raban. Fon aku setakat ni ade 7 bijik termasuk ini tp 2 dah kiokk makanya tggal lah 5 bijik. Tapi smua stok murah thp purse coach yg ori pun x lepas. Cukup setakat boleh call, sms, n sebijik saje yg boleh 3G.

Macam ni la fon yang aku dpt drpd dia. Aku malas nk amik gambar. So, credit to google. Congrats! Atas surprise kamu yg menjadi tu. Saya suke! Sampaikan Nget bentikan kete tepi jalan sbb nk tengok parcel ape yg kamu bagi. Dan Mclyn yg tolong koyakkan wrapper yg bedouble2 sbb sy sedang teruja di waktu itu. ^_*
*Korang yg pernah atau sdg bercinta mesti sllu dpt surprise kan..? Aku ini yg pertama. Yg dulu lain cerita... hikhik

24 comments:

AiSyAh HuMaIrAh said...

Uish.. hang dapat henset baru.. Bestnye..

redbirdfe said...

uish.
bestnye~
=d

tpi, tak pernah ag dpt suprise anniversry eventhou dh masuk 3 tahun.

::alwaniamalini:: said...

wah3...beshnyeeee...wani xpenah dapat surprise gak..cuma hadiah besday jele..hadiah besdap pertama, tikus!tikus getah tu, eeeyuuuu... hadiah besday kedua, suar trek ngan kasut sukan.isk.....bile nak dapat henpon gak nih??hehehe

lemonade said...

aisyah humairah: hihi smlm kat clas dh guna la tik..=) ko je yg x prasan..hihi

iza iziana hasan said...

jelez nye.....
susah sis nak dpt suprise dr si dia..
ermm...boring :(

lemonade said...

redbirdfe: ni la yg pertama. birthday ke anniversary ke xde penah pn. sbb 2 mcm tergamam kejap. kalau yg dlu sllu la wat benda2 mcm ni. hikhik

lemonade said...

wani: ok ape birthday present pn dpt. kite ni x penah lgsung tau. birthday card pn x penah birhtday present jauh skali.

lemonade said...

sis ziana: sabar sis, lelaki x smua sm.. ade yg buat x tau je dgn ape yg kite rs. dia anggap smua 2 xde ape2 tp hakikatnya pd kite sgt complicated. harap2 nnti sis pun dpt surprise dr dia. mn tau kan dpt kete sbijik untuk hantaran kawen nnti. (*_*)

min said...

mesti sgt exctedkan...
kadang-kadang surprise ni mmg wat gurlz spt diawangan wlpn adiah x seberapa kn
janji kezutan...
heheeee
nasib x pengsan terkezut
huhuuu

Zura said...

xkesahlah murahkan jnji surpriseeeeeeeeeee....

lemonade said...

min: btul 2 min. tp tetap cool wlaupn agak terkezutt. =)

lemonade said...

sis zura: hmm. yela lagipun bukan penah lg mcm ni dgn dia.

Ms.Independant said...

Lucky u!
Xpena pon ade org hadiah kan saye henpon...

:)

lemonade said...

ms independant: thanx.alah, fon biase je pun. hmm, nnti ade la tu kot..

cinta lea ixora said...

wow.. surprise dpt enset.. bestnye.. huhu
lea dl pnh jugak bf (skg dh jd ex) bg enset.. tp xde la smpi anta cmtu.. juz bg duit n suh g beli sendiri.. mmg teruja gile la sbb blm ade lg bf2 len yg wt smpi cmtu..huhu..

p/s:byknye hs smpi 5..wtpe ek? huhu

Sofu said...

bestnya...
kta tnggu gak.tp blm lerr dpt lagi..hehehe..demnd skit nk IPHONE...bla kurun la leh dpt..

fizamior said...

wah! byk giler fon.. sampai 5!! akak xpenah beli hp dik... sume org bagi..kehkeh...

lemonade said...

lea: fon 5 bijik 2 sume fon murah.. bukan mhl pn..sbb syg nk trade in, jd guna je la..hihi

lemonade said...

sofu: nk demand2 krg takot lgsg x dpt. haha

lemonade said...

fizamior: beruntung la kalo camtu sume org bagi. jimat duet =)

zh-ena said...

dapat hp baru..mesti rasa sayangkan, lg plak org tersayang bg :D

cantik la header

lemonade said...

sis ena: ha'a msti la syg sbb dia yg bg kan. hikhik header..? ouh, tq..=)

ThE cOpy suSU said...

wah2 sis..byk ngat dah 2.....cukup2 la...bile nk jual yg lame 2..i nk beli la...

lemonade said...

kopisusu: u nk ke? kalo nk blh rm 350. dh less 2 tau.

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates