28 October 2010

Photoshoot di Gunung Lang

Ahad lepas aku dan empat orang rakan blogger ada photoshoot suka-suki di Gunung Lang, Ipoh bersama Mr. Photographer. Mr.Photographer merupakan teman yang aku kenal melalui dunia maya. Sebelum ni dah pernah jumpa beliau. Tak perlu banyak hasil tulisan. Jom lihat-layan-komen kalau kau mahu!

Bagi makan kura-kura yang sangat besarrrrrr!
Mr.Photographer yang suruh buat macam ni. errkkk
Gambar ramai-ramai memang selalu gedik.
Suka!! Bila dua orang Mr. Photographer puji hasil editing aku yang ni. Tapi ada komen membina la sikit kan. Aku kan main edit ikut hati je. hihi
Yang ni pun dipuji oleh Mr. Photographer. eeee suka!! Ni buat aku tambah semangat nak edit-edit gambar + excited nak ada DSLR a.s.a.p hihi
Dara.com haha!
Lima sekawan! Semua dah besar panjang.
Ok, yang ni macam control cun ckit walaupun x berapa nak cun. Motif?? 
Ok, credit to budakpensel untuk semua gambar-gambar yang diambil. Beliau tak kedekut ilmu pasal photography. Suka dapat kenal dengan beliau! Beliau hebat.


Sekian. 

20 comments:

anaztasias einz said...

wah ni mesti dah lama berblog kan dear? =)

ThE kOpi suSU said...

waa..cantek la..nice edit..gud job!!

lemonade said...

einz: yup. since 2008. =) luv my frens!

lemonade said...

kopi susu: thanx frens! cuba-cuba je ni. =)

AiSyAh HuMaIrAh said...

Wah. Lepas ni bleh lah tlg edit gambo aku.. hahaha~

ASaDa RyutaRo said...

hahaha... ok. boleh d puji la. suka gambar no 2. tapi pose tu mr. photographer yang suruh. maksudnya, yg bergambar tak kuat berposing.. =P

lemonade said...

tikah: boleh2 takde hal. hee

lemonade said...

asada: tiba-tiba tergamam tgok camera besauu gabak. haha!

IR said...

waa...rasanya gambo ke-2 dua tu dah lain erk!!..btw..nice..kredit to mr.photog yg menghasilkan pic yg menarikk..thumbs up!!

lemonade said...

IR: ish, mn ada lain bro. sm je dgn yg dlm FB tu. yg bro kata vignet kena kurangkan tu. pic yg ni smua sy edit tp gmbr taken by yazid (mr. photographer). yazid edit lagi cantik!!

epullani said...

chantek2.. waaa leh ajar apul lak nih.. hihihi

lemonade said...

epul: haha ni hentam keromo je epul.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nice pic...

lemonade said...

meniti senja: tq. hee

Zura said...

akak pun suke edit gmbar tp malas ngan rajin je...

lemonade said...

kak zura: sama la. edit bila rajin je.

~ thalhazlin ~ said...

cantik photographynya!

lemonade said...

sis thalhazlin: credit to mr.photographer!

naNa.neRRa said...

ouuhhh! gamba kaki si chantek buat tertawan laa... :)

lemonade said...

nana nera: thanx nana!

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates