03 October 2010

Penat Tapi Seronok

Hye korang!!
Rabu lepas kan aku n housemates buat open house. Meriah abes oke. First time ni buat open house dengan kawan-kawan. Raya tahun lepas kekurangan bajet nak buat. hee Menu malam tu, mee kari, bihun tomyam, agar-agar, triffle tak menjadi, samosa dan kuih raya pelbagai jenis. :'D

Sajelah nak menjamu kawan-kawan, jiran rapat, n tutor kan. Tak lama lagi dah nak tinggalkan semuanya. Lagipun at least ada la experience buat open house dengan edisi bajet ciput. hihihi Even bajet ciput pun, Tapi semua orang kenyang makan bertambah-tambah lagi tu. :))


Waahhhh!!

Sesi lepas gian main bunga api.

Kami lah tuan rumah itu. hee

Tuan rumah lagi.


Gurls yang gedik amat.

Boys yang sengal.
Malam esoknya pergi open house rumah classmates lelaki pulak. Gila meriah rumah diorang siap dengan belon-belon bagai. Ada jagung bakar, sosej bakar, ayam bakar. Mostly stok bakar-bakar lah kat rumah diorang. haha! Siap bakar mercun lagi. Nak tercabot jantung aku. Gilo!

*46 hari je lagi dapat belajar sama-sama, gila-gila sama-sama, meroyan bersama. Lepas ni ntah dapat jumpa lagi ke tidak. 5 tahun setengah akan berakhir tak lama lagi... :'(


10 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

semoga persahabatan korang xkan berakhir...
:)

lemonade said...

ceroi: harapnya begitulah. :'D

Mia-Ina said...

bestnya..jika diingatkan kenangan di U dulu....camni la rasanya

lemonade said...

sis mia: tu laa.. kenangan..

arboqskii said...

bestnyer...kalau dekat, da lama g nie..haha

lemonade said...

arboqskii: hee =) thn dpn jemput dtg makan2 kat umah. weeee!

Rashid said...

salam

elis.. seronokkan kumpul ramai-ramai.. makan ramai-ramai..

Sampai satu tika, tika kesorangan pasti segala kenangan ini menjelma kembali ..

lemonade said...

CR: btul tu CR. Ni pun dh terasa kehilangan kawan-kawan. :(

fara said...

tringin nk wat openhs utk kengkawan gak.
tp tak pena kesampaian.
huhu

lemonade said...

fara: mesti sempat punye. farah masak yg simple2 je la. hihi

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates