11 March 2010

Jom ramai-ramai tengok aku berlakon. (",)


Hari ni nak pergi tengok movie Alice in Wonderland. Cis! Mentang-mentang sebutan nama sama, terus nak pergi tengok cerita orang putih. Sebenarnya nak tengok Niyang Rapik. Tapi ada sorang budak tu mengada-ngada gila nak tengok aku berlakon. Aku layan je lah.. =p Karang dah tengok baru boleh review pasal cerita ni. Causinci. =)

22 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

perasan la dak nie...
tolong la...
dak mane nie eh???
adoiii...
hehehehe...

lemonade said...

meniti senja: ntah. budak mn la yg perasan lebih ni. ko kenal ke beb..?? hakhakhak

farahfatihah said...

cik lemonade, akk pun nak g tgk mlm nih!!!!

farahfatihah said...

lupa lak..ada link ceeramoon ke?

lemonade said...

sis farahfatihah: ni link dia http://c33ram00n.blogspot.com/

oke. mari-mari pegi tengok. =)

angah iza said...

hahaha......perasan sendiri plak ek.
glamour la skg ek..
semua org nak cite elis... :P

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kenal gak la...
dekat je dak nie ngan aku...
kenape???
ko nak suruh aku g bakar die ke??
hehehehe...

lemonade said...

sis iza: hahahaha glamour kejap je.

lemonade said...

meniti senja: uish ko jangan. bakar2 ni karang aku takot ko yg kena sula kuar darah hijau. hahaha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hahahaha...
darah hijau???
ko ingat aku alien ke?
hahahaha...

nabila saat said...

alaaa..hari tu xsmpat mk tgk..full
waaaa~!!!!

::cinta lea ixora:: said...

lor gamba kt atas tuh elis ke?? hehe

zh-ena said...

entah bila tahun la ena dpt tgk wayang

deqyalalink said...

nak tengok td tp kelas penuh :(

lemonade said...

meniti senja: laa... mati2 sblm ni aku fikir ko alien. bukan ke? hahahaha

lemonade said...

nabila saat: nntikan entry berikutnya. =)

lemonade said...

lea: hahahaaha hentam sajelah. =)

lemonade said...

sis ena: esok lusa pun blh pegi kalau mahu. =)

lemonade said...

deqyalalink: esok mesti free. pegilah tengok. =)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mane bahagian yg menampak akn aku alien???
perot aku???
hehehehe

lemonade said...

meniti senja: ko tanye aku tp x perlulah aku jawab kot sbb kot sbb ko dh tau. hahaa

鐵板豆腐Fay said...

cool!very creative!avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,情色

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates