01 March 2010

Kalau nak sangat pergi jahanamlah...!!

Aku memandu sendirian.
Di tengah kegelapan malam.
Cahaya samar-samar...
Mahu melihat semuanya kembali normal.
Sangkaan meleset.

Katanya,

" Hard disc ada problem, bila-bila masa boleh rosak "

Arrrrggghhhhhh~!!!

Tension lagi.
What to do.
Berdoa sajelah.

Tapi,
kepala otak tetap ligat berfikir.

Apa jadi kalau,
..... tengah lecturer datang observe kau mampos tibe2.
..... sedang aku mahu melengkapkan proposal kau buat hal lagi.
..... bila aku dh siapkan assignment kau jahanam sekelip mata.

Warggghhhhhhhhhhhhhh~!!!!!!!!!!!!!

Jangan cari pasal dengan aku.
Aku x boleh berfikiran waras bila begini.


19 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

awat elis???
ade masalah ngan pc ke?
laptop ke?
story la...

..::..ein..::.. said...

huh....cepat2 wat backup...kang hbs hilang suma data2 tu

Rashid said...

Adoii susah kalau cam ni. Memang tension kalau tiba-tiba dia buat hal..

Elis, kena back up 2..3 k.

naNa.neRRa said...

btol3...
kene buat back up...
bahaye tuw..

aieOreo said...

uiceh..sabo2..

deqyalalink said...

ohhh pernah mnghidap situasi baran seprti berikut ! jln terakhir : bawak lptop poie lowyat, trade in and beli baru !

lemonade said...

meniti senja: laptop aku.. buat hal lagi. layak dicampak ke laut je ni.

lemonade said...

ein: sdg berusaha.

lemonade said...

CR: betul tu cikgu. kalau dh back up smua ok la. tp kalau tibe2 jahanam bila ada benda2 pentg masalah lagi. hmmm..

lemonade said...

nana nera: tngah nk back up la ni. selamatkan apa yg patut.

lemonade said...

Oreo: baiklah. =)

lemonade said...

deqya: kalau savings sendiri ada at least 10 ribu mmg dah amik sony vaio sebijik. kalau nk trade in pun bape sen je yg dpt agaknye.

Aus MeLankoLik said...

lol , ape cer ?
hahaha . sabo2..

lemonade said...

aus melankolik: laptop dh sewel. huh!

en.alierostam said...

uit..da stat wat proposal ke?....waaaa

lemonade said...

en.alierostam: yup. dh lm dah start. =) tp still x siap2 lagi.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

vaio....
















vaio....






















vaio....






























vaio....






























vaio....




















vaio....
hehehehe...

lemonade said...

meniti senja: ko nak kasi aku adiah sony vaio ke...??

deqyalalink said...

sila kawin cepat2 :)

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates